Contact Rapid: 0742 649 095

Servicii

 

Procedura apostilării / supralegalizării este puţin cunoscută şi cei mai mulţi dintre noi nu avem timp să alergăm la toate instituţiile pentru a obţine toate vizele necesare folosirii actelor în străinătate. De cele mai multe ori, pe lângă faptul că nu suntem informaţi corect şi trebuie să alergăm la mai multe birouri pentru a înţelege ce anume trebuie să facem, totul se rezumă la timp pierdut şi nervi întinşi la maxim.

De aceea, echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru a vă obţine toate vizele necesare şi pentru a vă apostila actele, chiar dacă nu sunteţi proprietarul actelor sau nu vă aflaţi în ţară. Puteţi trimite actele la biroul nostru prin orice intermediar sau chiar prin poştă sau curierat.

BIROUL DE TRADUCERI INOVA vă oferă servicii de apostilare şi supralegalizare în orice judeţ al ţării, în regim de urgenţă şi la un preţ avantajos.

Portofoliul nostru de clienţi este cea mai importantă carte de vizită şi demonstrează faptul că suntem o echipă de profesionişti. Pe lângă serviciile de apostilare / supralegalizare, Inova Traduceri va pune la dispoziţie şi alte servicii asociate acestora: traduceri autorizate, colaţionări (verificarea şi corectarea traducerilor), interpretare, legalizari notariale, etc.

Contactaţi-ne şi în cel mai scurt timp veţi beneficia de oferta noastră completă de preţ, indicându-vă exact termenul de finalizare al lucrării dumneavoastră, luând în considerare cel mai scurt timp posibil.