Contact Rapid: 0742 649 095

Despre noi

Unde mergi atunci cand ai nevoie de o traducere de calitate, clara si care respecta intelesul original al textului? Daca esti o persoana care vrea sa faca lucruri serioase, apelezi doar la profesionisti.

Iar noi, la Biroul de Traduceri Inova putem afirma ca asta suntem – o firma cu oameni care stapanesc bine domeniul si isi fac treaba in mod ireprosabil.

Dincolo de apostilare si supralegalizare, oferim servicii de traducere, colationare si interpretare pentru peste 30 de limbi.

Ce oferim

  • Siguranta ca textul tau va fi tradus doar de oameni care stapanesc bine limba in/din care se face traducerea, de cele mai multe ori specialisti in domeniul respectiv. Spre exemplu, traducerile medicale se fac doar de catre cadre medicale, cele din domeniul IT de traducatori cu pregatire pe aria asta. Calitate si iarasi calitate, asta e principiul dupa care ne ghidam.
  • O dubla verificare a textului, asigurandu-ne astfel ca nu ne scapa litere, cuvinte sau sensuri. Nu ne permitem sa livram traduceri gresite, incomplete, aproximative. Nu la noi.
  • O acoperire mare – nu ne limitam doar la limbile cunoscute, de tipul englezei, francezei si germanei, avem traducatori care stiu chineza, vietnameza, indiana, araba si multe altele, chiar si o limba moarta de tipul latinei.
  • Un raport calitate-pret excelent.
  • Siguranta ca vom respecta toate termenele.
  • Respect pentru tine.

Te asteptam la Biroul de Traduceri Inova si iti garantam ca iti vom da ce avem mai bun.